Flere av våre kunder har benyttet Cerum Construct i over 10 år. Ta gjerne kontakt med oss for gode kundehistorier og referanser!

Mesterhus er en av Norges største boligbyggere. De er en landsomfattende kjede bestående av frittstående byggmesterfirmaer. 

En av Norges ledende husleverandører gjennom over 40 år som bruker lokale byggefirma med lang erfaring og høy kompetanse.

Blå Bolig har levert omtrent 3000 hus siden starten for over 30 år siden. I dag så er Blå Bolig en landsomfattende leverandør av ferdighus og byggesett.

Blink Hus sysselsetter med enn 450 ansatte og leverer hus gjennom sine medlemsbedrifter fra Agder i Sør til Nordland i nord. I 2013 toppet Blink Hus listen over norges største boligbyggere med 1263 enheter.

Siden 1974 har VestlandsHus bygget trygge hjem i hele vårt langstrakte land. VestlandsHus står støtt i det røffe kystklimaet – men enda viktigere: Hvert av dem har bevist sin fortreffelighet i familiehverdagen.

Hus 1 Norge AS har lagt lista høyt når det gjelder kvalitet og innovasjon i sine byggverk. Som ferdighusleverandør sikter Hus 1 mot et salgsmål på 300 hus i året innen 2016.